Gerucht: 'Mad Max'-prequel rond Furiosa op komst

Gerucht: 'Mad Max'-prequel rond Furiosa op komst

Er zit eindelijk weer beweging in de franchise.

Collider stelt dat er een prequel komt op Mad Max: Fury Road. In het verleden hoorden we al eens van regisseur George Miller dat hij graag een film zou willen maken rond Furiosa, het personage van Charlize Theron. Nu lijkt die er te komen.

De film zou gemaakt worden door George Miller, en heeft volgens Collider waarschijnlijk een hoofdrol voor Yahya Abdul-Mateen II. De film laat wel nog even op zich wachten; Miller is nu druk met de opnames van Three Thousand Years of Longing, en wil daarna weer aan de slag met de franchise.

Wie is Furiosa?
Furiosa leren we vroeg in de Fury Road kennen. Ze werkt voor Immortan Joe en is een keiharde vrouw. Maar ze is van plan om de dames die Joe als seksslavinnen houdt te bevrijden en komt als ze dat plan in de praktijk brengt Max Rockatansky tegen. De twee helpen elkaar en proberen de dames te bevrijden.

In het verleden vertelde Miller al eens dat er nog een film voor Furiosa aan zat te komen. Maar zeker wist hij het niet. "Ze zit niet in het Max Mad-verhaal, maar in een van de verhalen is er interactie tussen Max en Furiosa. Meer dan dat kan ik eigenlijk niet zeggen, omdat het echt een work-in-progress is."

NieuwsFilm

meest populair