Triootje in Marvel-film 'Eternals'

Triootje in Marvel-film 'Eternals'

Nieuwe Marvel-film wordt duidelijk anders dan anders.

Het Marvel Cinematic Universe moet meer "inclusive" worden met uiteenlopende personages in huidskleur, geslacht en geaardheid. De film die dit vooralsnog het meeste lijkt te gaan tonen is het dit jaar te verschijnen Eternals.

In een nieuw interview liet actrice Gemma Chan tegenover Vanity Fair Italy weten dat er een soort driehoeksverhouding zal zijn in deze 25e film in het MCU. Volgens Comicbook.com zouden we niet alleen een strip-nauwkeurige relatie tussen Sersi (Chan) en Dane Whitman/Black Knight (Kit Harington) getoond worden. Richard Maddens Ikaris zou degene zijn die ook zijn liefde voor en of beide personages zou gaan tonen.

Twee liefdesverhalen
"Het is vooral een verhaal over een groep onsterfelijke aliens, die zevenduizend jaar geleden op aarde aankwamen, dus het plot vindt plaats gedurende een zeer lange periode," onthulde Chan. "Sersi is degene die de meeste affiniteit met mensen heeft. Ze is zelfs betrokken bij twee liefdesverhalen. Iets dat absoluut nieuw is de Marvel-wereld en wat een van de redenen is die me tot dit project hebben aangetrokken."

Van regisseur Chloe Zhao (The Rider) staat Eternals gepland voor 4 november.

NieuwsFilm

meest populair