Geweldige 'The Expendables 4' zeer onzeker

Geweldige 'The Expendables 4' zeer onzeker

Vierde deel in de reeks beweegt langzaam.

Met delen verschenen in 2010, 2012 en 2014 was de The Expendables-reeks zeker een succes. Het laatste deel werd echter zwak ontvangen en de opbrengst viel in vergelijk met de twee eerdere delen tegen. Het gevolg: het vierde deel hangt al zo'n zes jaar in de lucht.

Ondanks dat er geruchten zijn rond een spin-off rond vrouwelijke actieheldinnen (The ExpendaBelles) en de spin-off The Expendables: A Christmas Story rond het personage Lee Christmas van acteur Jason Statham wordt er achter de schermen klaarblijkelijk nog steeds gewerkt aan The Expendables 4.

Geweldig script aanwezig
In gesprek met The Action Elite zei acteur Randy Couture, in de drie films te zien als het personage Toll Road, dat hij al een script heeft ontvangen, maar dat er nog geen definitieve 'go' is.


"Het bestaat! Ik heb vorig jaar een script gekregen en heb er echt van genoten om het te lezen. Het was heel goed gedaan, maar ik weet niet hoe het project er nu voor staat en of het snel in beweging komt. De producent werkt hard achter de schermen om zo'n grote film te maken, dus ik hoop dat we dit voorjaar groen licht krijgen, maar ik heb op dit moment nog niets definitiefs gehoord."


NieuwsFilm

meest populair