Algemeen

Daniel Radcliffe beantwoordt moeilijke vraag van Harry Potter-fans

Hoe kan je slapen met Voldemort achterop je hoofd?

door Jim Pedd om 17:45 in Algemeen
Alhoewel de laatste film jaren geleden uitkwam, blijven Harry Potter fans erover praten. Mensen stellen nog altijd regelmatig vragen aan schrijfster en bedenkster J.K. Rowling , die daar met alle plezier antwoord op geeft. Maar niet elke vraag heeft zij beantwoord. Nu speelt acteur Daniel Radcliffe, die Harry Potter in alle acht de films speelden daar op in.

In de allereerste film, Harry Potter and the Sorcerer's Stone loopt Professor Quirrel rond met Voldemort op zijn achterhoofd. Alhoewel Radcliffe behoorlijk verrast was door de vraag; hij merkte namelijk op dat deze echt uit het niets kwam, maar bedacht wel een theorie.

Slapen met Voldemort
"Ik zou zeggen dat het enige praktische wat je kan doen is op je zij slapen, tenzij Voldemort geen lucht nodig heeft maar dat weet ik niet zeker. Zolang er lucht in het lichaam komt, leeft hij waarschijnlijk gewoon nog en is de lucht die door het lichaam beweegt voldoende. Dus ik denk dat de Voldemort die zich achterop het hoofd bevindt, prima kan overleven," vertelde Radcliffe.

Mocht je je dus hebben afgevraagd hoe deze praktische kant van het verhaal in elkaar steekt, heb je nu een antwoord. Soort van.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

De vraag was zo te lezen "Kan Voldemort ademen als Professor Quirrel op z'n achterhoofd lig?" of zo...? Kan de letterlijke vraag niet terug lezen in dit artikel...

CaptainCab

Avatar

@Ereptile Ja, heb dat gevoel van vaagheid vaker hier de laatste tijd. Deze site is meer een verzameling snel gekopieerde artikelen voor de clickbait geworden ipv. grondig geschreven stukken.

Sunspot

Avatar

Lijkt wel op Sunny uit film I Robot

Frietgezicht

Avatar

Ik dacht of hij een vouwer of een propper is.

Dawgruule

Avatar

Achja ze krijgen betaald per artikel zoals we konden lezen in de laatste vacature, kwantiteit boven kwaliteit. Al mag de clickbait wel wat minder worden.

NieuwsFilm

meest populair