Daniel Radcliffe beantwoordt moeilijke vraag van Harry Potter-fans

Hoe kan je slapen met Voldemort achterop je hoofd?

Alhoewel de laatste film jaren geleden uitkwam, blijven Harry Potter fans erover praten. Mensen stellen nog altijd regelmatig vragen aan schrijfster en bedenkster J.K. Rowling , die daar met alle plezier antwoord op geeft. Maar niet elke vraag heeft zij beantwoord. Nu speelt acteur Daniel Radcliffe, die Harry Potter in alle acht de films speelden daar op in.

In de allereerste film, Harry Potter and the Sorcerer's Stone loopt Professor Quirrel rond met Voldemort op zijn achterhoofd. Alhoewel Radcliffe behoorlijk verrast was door de vraag; hij merkte namelijk op dat deze echt uit het niets kwam, maar bedacht wel een theorie.

Slapen met Voldemort
"Ik zou zeggen dat het enige praktische wat je kan doen is op je zij slapen, tenzij Voldemort geen lucht nodig heeft maar dat weet ik niet zeker. Zolang er lucht in het lichaam komt, leeft hij waarschijnlijk gewoon nog en is de lucht die door het lichaam beweegt voldoende. Dus ik denk dat de Voldemort die zich achterop het hoofd bevindt, prima kan overleven," vertelde Radcliffe.

Mocht je je dus hebben afgevraagd hoe deze praktische kant van het verhaal in elkaar steekt, heb je nu een antwoord. Soort van.

NieuwsFilm

meest populair