Is de identiteit van Taskmaster uit 'Black Widow' nu eindelijk onthuld?!

Is de identiteit van Taskmaster uit 'Black Widow' nu eindelijk onthuld?!

Een acteur lijkt een hint te geven.

De grote slechterik in Black Widow is niet de Russische Captain America van Hellboy-acteur David Harbour. Deze Alexei Shostakov / Red Guardian lijkt er namelijk vooral voor de bekende Marvel-grapjes in te zitten. De echte slechterik is de mysterieuze Taskmaster.

Tot op heden is en blijft onbekend wie er achter het masker van deze opvallende schurk schuilt. Nu lijkt acteur O.T. Fagbenle, die in de boeken staat als het personage Rick Mason, te suggereren dat hij (uiteindelijk) de Taskmaster is. Bij een Twitter-berichtje plaatste hij namelijk de #TM en dat is nog niet eerder gedaan. En nu dus wel door Fagbenle: "De solofilm van Black Widow komt eraan! De nieuwe poster is uit, de nieuwe trailer is hier, het wordt een knaller van een film #blackwidow #comingsoon #Mason #TM"


Rick Mason?
Het personage Rick Mason is in de comics een oogappeltje van Scarlett Johanssons Natasha Romanoff en staat ook bekend als 'The Agent', een huurling die een zeer geheime free-lance agent werd en zich specialiseerde in een niet-dodelijke omgang met supermensen. Hij sloot zich ook aan bij S.H.I.E.L.D. Opvallend is dat hij de zoon is van Phineas Mason, een personage dat te zien was in Spider-Man: Homecoming uit 2017.

Black Widow van Cate Shortland (Berlin Syndrome, Lore) verschijnt op 29 april in de Nederlandse bioscoopzalen.

NieuwsFilm

meest populair