Brute nieuwe trailer 'Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge'

Brute nieuwe trailer 'Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge'

Een animatiefilm die duidelijk voor volwassen kijkers is bedoeld!

Warner Bros. Animation heeft anime-fans vandaag verblijdt met een brute nieuwe red-band trailer van animatiefilm Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge. De film, die is gebaseerd op de bekende videogame-franchise, blijft duidelijk trouw aan de gewelddadige roots van de game.

In Scorpion's Revenge zien we wederom hoe een toernooi dat eens per generatie wordt gehouden tussen de kampioenen van Outworld en Earthrealm plaatsvindt. In het toernooi wordt gevochten om het lot van de aarde en al haar bewoners. Lord Raiden, beschermheer van Earthrealm, moet de beste vechters uit zijn rijk verzamelen om de boosaardige Shang Tsung van zijn troon te stoten.

Een voice-cast om van te smullen
Voor de stemmen in de animatiefilm zijn een hoop getalenteerde namen ingehuurd, waaronder Patrick Seitz (als Scorpion/Hanzo Hasashi), Joel McHale (als Johnny Cage), Jennifer Carpenter (als Sonya Blade), Jordan Rodrigues (als Liu Kang), Steve Blum (als Sub-Zero/Kuai Lang) en David B. Mitchell (als Raiden).

De regie van Scorpion's Revenge is in handen van Ethan Spaulding, die een script van Jeremy Adams en Ed Boon verfilmt. De film komt medio april uit op dvd en blu-ray.



NieuwsFilm

meest populair