'Vin Diesel is (uiteraard) niet bang voor het coronavirus'

'Vin Diesel is (uiteraard) niet bang voor het coronavirus'

Hij wil zelf gewoon naar China.

Het coronavirus zorgt voor flink wat ophef, wat ook te voelen is in de filmwereld. Zo is o.a. James Bond: No Time to Die maar liefst zeven maanden uitgesteld. Vin Diesel is er echter op tegen dat zijn films uitgesteld worden.

Diesel gaat zelfs nog een stapje verder. Hij dringt er bij Sony op aan om zijn nieuwste film, Bloodshot, te gaan promoten in China. Zo zegt de acteur: ''Ik zou er zelf graag, voor mijn fans, naar toe gaan,. Zij zijn er namelijk ook altijd voor mij geweest. Ik smeek de studio dan ook om mij naar China te laten gaan, maar volgens hen sta ik er alleen voor''.

Bloodshot
Diesel vindt daarvoor ook inspiratie in zijn rol als de superheld Bloodshot: ''Bloodshot is een soldaat. Soldaten beslissen niet waar of wanneer ze worden ingezet. We krijgen een missie en gaan ervoor, ongeacht de risico's. Ik neem het je niet kwalijk als je dat stom vindt, maar ik denk dat we films, nu meer dan ooit, nodig hebben. De cinema-wereld wordt al genoeg bedreigd''.

In mei komt Fast & Furious 9 uit, maar ook hier lijkt het er niet op dat de releasedatum van de film verandert wordt. Nochtans bracht zijn voorganger maar liefst bijna 400 miljoen dollar op in China, bijna het dubbele van de Verenigde Staten.

NieuwsFilm

meest populair