Vin Diesel wordt wederom het gezicht van een franchise

Vin Diesel wordt wederom het gezicht van een franchise

Deze keer is 'The Last Witch Hunter' aan de beurt.

De laatste tien jaar werkte Vin Diesel bijna non stop aan sequels en franchises. Eén van de weinige uitzonderingen was The Last Witch Hunter, waarin hij een eeuwenoude krijger speelt. Maar ook die film blijkt nu rijp voor een vervolg.

Dat is op zijn minst verrassend te noemen, want de film was niet echt een groot succes te noemen. Wereldwijd bracht deze fantasierijke actiefilm namelijk 147 miljoen op, terwijl hij 90 miljoen kostte om te maken. Nu klinkt 50 miljoen misschien leuk, maar hier gaat het promotiebudget nog af. Toch ziet Lionsgate blijkbaar mogelijkheden voor een vervolg.

Bovennatuurlijke avonturen
Diesel merkt - misschien wel terecht - op dat productiemaatschappijen zich vaak blind staren op de bioscooprelease, terwijl streaming ook geld in het laatje kan brengen. Daarom is hij erg blij dat Lionsgate hem onlangs benaderde over het vervolg. Zij hebben een schrijver aangetrokken die de bovennatuurlijke avonturen zal voortzetten.

The Last Witch Hunter draait om Kaulder, een woeste krijger die al honderden jaren tegen demonen, heksen en ander bovennatuurlijk gespuis vecht. Met behulp van enkele toegewijde hulpjes moet hij het opnemen tegen de kwaadaardige heksenkoningin die hem vele eeuwen geleden vervloekt heeft.

NieuwsFilm

meest populair