Meerdere Oscarwinnaars geinteresseerd in het meespelen in een 'Fast & Furious' film

Meerdere Oscarwinnaars geinteresseerd in het meespelen in een 'Fast & Furious' film

Althans, volgens Vin Diesel!

Gisteren kwam er nog een artikel langs waarin Vin Diesel zei dat hij hoopt dat zijn films niet uitgesteld worden i.v.m. het coronavirus. Zo zal hij te zien zijn in de superheldenfilm Bloodshot en zal de negende Fast & Furious film normaal gesproken in mei uitkomen. In de Jimmy Kimmel talkshow liet de acteur zich erover uit.

Zo zei de 52-jarige Diesel: ''Het is eigenlijk dankzij mijn dochter dat Cardi B in de film te zien is. Ze wilde namelijk maar wat graag een nieuwe ster zien in een Fast film. Maar ook de rest van de cast mag er zijn. Het is geweldig om met John Cena te werken, hij is een top gozer. En ook Helen Mirren en Charlize Theron zullen erin te zien zijn''.

Nog meer grote namen?
Ook zei Diesel dat nu allerlei bekendheden maar wat graag in de Fast & Furious films willen meespelen: ''Vreemd genoeg zou je er zo'n 20 jaar geleden nooit aan gedacht hebben maar nu vragen diverse Oscarwinnaars of ze een rol mogen spelen in de film. Dat is echt bizar''.

Toen hem echter werd gevraagd over wie hij het had, deed hij geheimzinnig: ''Ik heb eigenlijk al te veel weggegeven, ik wil niet nog meer verklappen! Sommige dingen moeten nog even geheim blijven...''

NieuwsFilm

meest populair