'Dracula' volgt 'The Invisible Man' op!

'Dracula' volgt 'The Invisible Man' op!

Het succes van The Invisible Man is duidelijk.

Met ondertussen een wereldwijde opbrengst van meer dan 100 miljoen dollar is de low budget-film The Invisible Man een groot succes. Nu mag Blumhouse Productions ook aan de slag met een ander klassiek monster van Universal Pictures: Dracula!

Recent werd al duidelijk dat producent James Wan (Saw, The Conjuring) aan de slag gaat met een film over Frankenstein en nu is via The Hollywood Reporter bekend geworden dat Blumhouse een moderne Dracula-film gaat maken.

Regisseur al bekend!
Regisseur Karyn Kusama, bekend van onder meer Jennifer's Body en Destroyer, gaat over een tijdje het script van Matt Manfredi en Phil Hay naar het witte doek brengen. Net als The Invisible Man zal deze nieuwe versie van Dracula - de vampier der vampiers - zich afspelen in de huidige tijd.

Het lijkt er verdacht veel op dat Universal en Blumhouse geen soort van Dark Universe nastreven, al had The Invisible Man een einde dat de deur op een kier zet voor cross-overs. Eerder verscheen ook het bericht dat The Invisible Woman geregisseerd zou worden door Charlie's Angels-kopvrouw Elizabeth Banks. Of dit doorgaat, is niet bekend.

NieuwsFilm

meest populair