Vervolg 'Mad Max' maakt ineens grote stappen

Vervolg 'Mad Max' maakt ineens grote stappen

Zo snel kan het gaan met de ontwikkelingen rond deze film.

De ontwikkelingen gaan snel met Mad Max: Furiosa. Eerder hoorden we nog dat de productie voorlopig nog niet gaat beginnen, maar dat Yahya Abdul-Mateen II mogelijk een hoofdrol krijgt. En nu horen we dat Jodie Comer beoogd is voor de rol van een jonge Furiosa en Richard Madden een nieuwe rol krijgt.

We horen vandaag dat, alhoewel regisseur George Miller druk is met zijn werk aan Three Thousand Years of Longing, de ontwikkelingen snel gaan met zijn geplande prequel rond Furiosa, het personage van Charlize Theron uit Mad Max: Fury Road. Acteur Madden speelt naar verluidt iemand met de naam Dementus, een "adembenemend mooie man, met het gezicht van een engel, maar met een diepe wond op zijn voorhoofd die dichtgehouden wordt met glimmende nietjes."

Drie films
Miller bevestigde in juli nog dat hij twee vervolgen op Fury Rod gepland had, in aanvulling op een Furiosa-prequel. Hij was toen nog altijd bezig met een rechtszaak tegen Warner Bros., dat volgens hem nog vele miljoenen moest uitbetalen. Die zaak schijnt opgelost te zijn en dus wordt er ineens naar de toekomst gekeken.

NieuwsFilm

meest populair