Video

Actierijke trailer WOII-film 'Greyhound' met Tom Hanks!

Tom Hanks mag aan de bak tegen Duitse U-boten.

door Bram de Groot om 08:34 in Video
De WOII-oorlogsfilm Greyhound bereikt dan toch het witte doek. De film met Tom Hanks werd in 2018 opgenomen en moest in maart 2019 verschijnen, maar werd uiteindelijk met ruim een jaar uitgesteld.

Recent verscheen al de eerste trailer vol actie, aangezien de film draait om een internationaal konvooi van zevenendertig oorlogsschepen dat tijdens zijn tocht naar Europa wordt aangevallen door Duitse U-boten. Hanks speelt de rol van U.S. Navy Commander Ernest Krause die een internationaal konvooi aanvoert en ook de commandant is van de torpedobootjager Greyhound.

Nieuwe internationale trailer
De opnames vonden onder meer plaats op de 'USS Kidd', een schip dat sinds de Tweede Wereldoorlog dient als een belangrijk lokaal monument en toeristische attractie in Baton Rouge, Louisiana. Hieronder een nieuwe 'internationale' trailer, met Nederlandse ondertiteling.


In Greyhoud van regisseur Aaron Schneider (Get Low) zijn er ook rollen voor Manuel Garcia-Rulfo, Elisabeth Shue als Eva Krause, Stephen Graham en Rob Morgan en op 7 mei dit jaar debuteert de oorlogsfilms in de Nederlandse bioscoopzalen.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Novarellum

Avatar

Voorlopig doet dhr Hanks helemaal niets. Hij en z'n vrouw zijn positief getest op het corona virus.

Frietgezicht

Avatar

^ Ja las zoiets. Denk 1 van de eerste celebrities(voor zover bekend) met Dave Bautista samen(zag dat hier ergens staan gisteren in een kop)

Een oorlogsfilm met Hanks heb ik wel zin in. Kiest meestal wel goede projecten uit.

jeff1983

Avatar

Releasedatum zal pas 12 juni worden waarschijnlijk. In Amerika is hij een maandje opgeschoven. Al zal NL dat niet graag willen, vanwege het EK. Als dat gespeeld gaat worden natuurlijk...

Sietzet

Avatar

@frietgezicht,
Eerst bericht lezen voor je dat roept. Film wordt opgeschoven ivm corona, niet dat hij zelf corona heeft.
En idd, Tom hanks heeft samen met z'n vrouw corona. Twitter is in rep en roer en iedereen is er van overtuigd dat hij dood gaat

NieuwsFilm

meest populair