Actierijke trailer WOII-film 'Greyhound' met Tom Hanks!

Actierijke trailer WOII-film 'Greyhound' met Tom Hanks!

Tom Hanks mag aan de bak tegen Duitse U-boten.

De WOII-oorlogsfilm Greyhound bereikt dan toch het witte doek. De film met Tom Hanks werd in 2018 opgenomen en moest in maart 2019 verschijnen, maar werd uiteindelijk met ruim een jaar uitgesteld.

Recent verscheen al de eerste trailer vol actie, aangezien de film draait om een internationaal konvooi van zevenendertig oorlogsschepen dat tijdens zijn tocht naar Europa wordt aangevallen door Duitse U-boten. Hanks speelt de rol van U.S. Navy Commander Ernest Krause die een internationaal konvooi aanvoert en ook de commandant is van de torpedobootjager Greyhound.

Nieuwe internationale trailer
De opnames vonden onder meer plaats op de 'USS Kidd', een schip dat sinds de Tweede Wereldoorlog dient als een belangrijk lokaal monument en toeristische attractie in Baton Rouge, Louisiana. Hieronder een nieuwe 'internationale' trailer, met Nederlandse ondertiteling.


In Greyhoud van regisseur Aaron Schneider (Get Low) zijn er ook rollen voor Manuel Garcia-Rulfo, Elisabeth Shue als Eva Krause, Stephen Graham en Rob Morgan en op 7 mei dit jaar debuteert de oorlogsfilms in de Nederlandse bioscoopzalen.

NieuwsFilm

meest populair