Marvel Cinematic Universe krijgt naar verluidt deze bizarre nieuwe superschurk

Marvel Cinematic Universe krijgt naar verluidt deze bizarre nieuwe superschurk

We horen een interessant nieuw gerucht!

In de eerste drie fasen van het Marvel Cinematic Universe, ofwel de Infinity Saga genoemd, werd er opgebouwd naar een epische strijd tegen de titaan Thanos. Maar hij is nu verslagen en langzaamaan kunnen we vooruit kijken naar de toekomst.

Vandaag schrijft CBR dat er een eerste hint is voor wat de toekomst van het MCU brengt als het aankomt op de volgende grote schurk. Op dit moment is er weinig bekend over Phase 4, behalve welke films en series de fase gaan vormen. Veel projecten bevinden zich al in productie en de projecten waar dat nog niet voor geldt, gaan daar snel mee beginnen. En naar het schijnt is er nu voor het eerst een hint naar de schurk.

Roxxon Energy Corporation
CBR stelt dat op de set van de serie Loki, regelmatig de aanwezigheid van Roxxon Energy Corporation te zien is. De naam is op een bus en op een winkelwagentje te zien. Daarnaast kwam het conglomeraat terug in de eerste drie Iron Man-films. En bovendien speelt acteur Christian Bale een buitenaardse schurk in Thor: Love and Thunder. De fantheorie is dat hij Dario Agger speelt, een mens die vervloekt werd en nu als minotaurus door het leven gaat. En toevallig is hij de CEO van Roxxon.

In de comics verscheen Roxxon voor het eerst in 1974. Het was een multinational die door een schaduwachtige groep van kwaadaardige zakenmannen gerund werd. En uiteindelijk waren het zelfs doodgewone schurken die het tegen allerhande helden uit het Marvel-universum opnamen. Het gerucht gaat nu dat we dit de komende tijd te zien krijgen en dat de Avengers het dus in een heel nieuwe sociaal-politieke realiteit moeten opnemen tegen een heel nieuwe schurk.

NieuwsFilm

meest populair