Grote villain en acteur voor 'The New Mutants 2' onthuld

Grote villain en acteur voor 'The New Mutants 2' onthuld

The New Mutants-trilogie moest eigenlijk enorm groot worden.

Over een kleine maand dan verschijnt de Marvel-film The New Mutants na een uitstel van bijna exact twee jaar eindelijk in de bioscoopzalen. De regisseur heeft nu uit de doeken gedaan wat de toekomstplannen waren.

Volgens Josh Boone (The Fault in Our Stars) was acteur Antonio Banderas (The Laundromat, La piel que habito) al aangetrokken om de schurk te spelen in New Mutants: Brazil. Aan het einde van de eerste film moest de schurk voor die film geïntroduceerd worden. Het blijkt dat dit Karma moest zijn.


"Karma zou altijd de slechterik zijn in de tweede film. Hij zou aan het einde van de eerste film gaan aansluiten bij de groep. We hebben altijd al Karma en Warlock naar de tweede willen brengen, omdat we dat in de eerste niet konden doen. We wilde enkel het kernteam [in de eerste film]. We konden Illyana gewoon niet ruilen. Maar we vonden wel dat we dit personage in de eerste film moesten stoppen, anders was er geen reden om het tweede deel te maken."



Grote teleurstelling
"Diep in ons hart hopen we dat The New Mutants een berg geld ophaalt, zodat we de tweede kunnen gaan maken," zei Boone waarschijnlijk tegen beter weten in. "We zijn allemaal gewoon stomverbaasd over alles wat er is gebeurd. De fusie en al het andere. Het had niets met ons persoonlijk te maken en het had destijds een impact op elke film bij Fox."



NieuwsFilm

meest populair