Heftig: Filmproducent beraamde moord op Jennifer Aniston

Heftig: Filmproducent beraamde moord op Jennifer Aniston

Harvey Weinstein was bereid om tot het uiterste te gaan om zijn machtspositie te behouden.

De gevallen Hollywoodproducent Harvey Weinstein, die deze week veroordeeld werd tot 23 jaar celstraf voor de verkrachting van twee vrouwen, had er letterlijk alles voor over om zijn status te behouden. En daarvoor was hij zelfs bereid om Jennifer Aniston te laten vermoorden. Dat blijkt uit nieuw gepubliceerde documenten van zijn rechtszaak.

Maandag zijn een hoop nieuwe rechtbankdocumenten van de strafzaak tegen Harvey Weinstein vrijgegeven. IJverige journalisten hebben die papieren nu doorgespit en zijn tot schokkende ontdekkingen gekomen. Zo bevat het dossier onder meer een mail waarin de filmproducent over actrice Jennifer Aniston zegt dat zij 'vermoord zou moeten worden'.

De mail stampt uit oktober 2017. Weinstein reageerde met zijn mail op een aanstaande publicatie van roddelblad The National Enquirer, waarin werd beweerd dat ook Aniston ongewild door hem betast zou zijn. Weinstein schijnt furieus te hebben gereageerd op dat verhaal. Uiteindelijk zag het blad af van publicatie. Volgens Aniston is er ook niets van waar.

NieuwsFilm

meest populair