'Scream 5' is akkoord en heeft regieduo

'Scream 5' is akkoord en heeft regieduo

Het vijfde deel in de Scream-reeks wordt snel opgenomen.

Al eventjes geleden werd duidelijk dat er een vijfde deel moet gaan komen in de slasherreeks Scream, in 1996 gestart door wijlen Wes Craven. Via Discussing Film wordt nu duidelijk dat de camera's snel gaan draaien voor Scream 5.

Volgens de website is het duo Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett, recent nog verantwoordelijk voor het goed ontvangen Ready or Not, aangesteld om de film naar het witte doek te brengen. Chad Villella en Kevin Williamson, de schrijver van de eerdere Scream-delen, vervullen rollen als producenten.

Opnames Scream 5 starten snel!
Volgens Discussing Film moeten de opnames al in mei aanvangen en de film zou een vrouw volgen die terugkeert naar haar geboortestad om te achterhalen wie er verantwoordelijk is voor een reeks opvallende moorden. Ongetwijfeld ontmoet de vrouw (opnieuw) de Ghostface-killer.

Het is nog afwachten of de film aansluit op de eerdere delen of dat het een reboot of iets dergelijks gepland staat. Ook is onduidelijk of Neve Campbell weer terugkeert als Scream-queen Sidney Prescott.

NieuwsFilm

meest populair