'Spider-Man 3' wordt compleet krankzinnig!

'Spider-Man 3' wordt compleet krankzinnig!

Het Far From Home-vervolg wordt er één om naar uit te kijken.

Na zijn avontuur in Spider-Man: Far From Home uit 2019 lijkt de wereld er voor Peter Parker a.k.a. Spider-Man heel anders uit te zien. Zijn identiteit lijkt onthuld en hij heeft opnieuw meer vijanden gemaakt. Wat kunnen we van het in de zomer van 2021 te verschijnen Spider-Man 3 verwachten?

In gesprek met de Philippine Daily Inquirer zei hoofdrolspeler Tom Holland dat de film "compleet krankzinnig" wordt. Maar hij zei meer. Het meest opvallende is dat de opnames in juli gaan starten.


"Ik ben er super blij mee. We gaan Spider-Man 3 in juli in Atlanta opnemen. En wat betreft het verschijnen in andere Marvel-films... Ik weet niet helemaal wat ze van mij verwachten. Zendaya zal zeker in Spider-Man 3 zitten. Wat betreft de relatie tussen Peter en MJ; ik weet niet zo goed wat het zal worden."

De film van regisseur Jon Watts, die ook de eerdere twee delen opnam, bevat dus minimaal een rol van Zendaya als Parkers oogappeltje MJ. De derde Spider-Man film in het Marvel Cinematic Universe staat gepland voor 16 juli 2021.

NieuwsFilm

meest populair