'Fast & Furious 9' heeft een geweldige cameo van een bekende ster

Maar Vin Diesel verklapt niet wie het is.

Een van de langverwachte films van 2020 werd deze week een van de langverwachte films van 2021. Fast & Furious 9, afgekort F9, is vertraagd tot volgend jaar april met "dank" aan het coronavirus. Veel fans hebben het moeilijk met dit droevige nieuws en hoofdrolspeler Vin Diesel heeft het wachten nog wat extra pijnlijk gemaakt.

Hij gaf eerder al aan dat veel grote namen opeens graag in een FF-film willen spelen. Bij de première van Bloodshot werd hem gevraagd welke grote namen hij eventueel zou hopen. Zijn ontwijkende antwoord:
"Misschien verklap ik teveel, maar er komt een enorme verrassing aan. Ik kan het niemand vertellen, behalve dat het ZO waanzinnig wordt"!

Wie is het?
Voer voor de liefhebbers om nog maanden te speculeren over welke mysterieuze cameo Diesel het hier heeft. Wordt het daadwerkelijk iemand met een Oscar op zak en voegt deze persoon zich naast mede-winnaars Charlize Theron en Hellen Mirren? Is toch het gerucht rondom Ben Stiller waar? Of gaan we soms Gal Gadots Giselle wederzien?

Tuurlijk, zij stierf tijdens de achtervolging met het vrachtvliegtuig op hoge snelheid, maar als Owen Shaw (Luke Evans) dat na een coma kan overleven, waarom zij dan niet? En na de WTF-terugkeer van Han (Sung Kan) slikken we nu écht alles voor zoete koek. Wat denken jullie?

NieuwsFilm

meest populair