Algemeen

Michael Gandolfini als jonge Tony Soprano in 'The Many Saints of Newark'

Tony in flink gevecht...

door Niels van Arkel om 11:41 in Algemeen
Het hangt al een tijdje in de lucht, maar de nieuwe Sopranos-prequel The Many Saints of Newark is nu al flink in productie. Dat betekent dat er ook een aantal setfoto's zijn uitgelekt, waarop ook hoofdrolspeler Michael Gandolfini als de jonge Tony Soprano te zien is.Alan Taylor
Hoofdrolspeler Michael is de zoon van de in 2013 overleden Tony Soprano, James Gandolfini. Alan Taylor (Thor: The Dark World) is nog steeds aan het project verbonden als regisseur. Ook Vera Farmiga, Jon Bernthal en Billy Magnussen spelen in de film.

Bekijk hier nog meer setfoto's en de eerste poster.

The Many Saints of Newark is op 25 september in Amerika te zien. Een Nederlandse datum is er nog niet.

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

HolyGibson

Avatar

Wat een geweldige serie blijft The Sopranos ook, net als the wire en breaking bad hoort deze ook bij de absolute top wat betreft televisie series. Hoop dat de film in de buurt komt van het niveau van de serie.

Newgenerationadof

Avatar

Gelukkig de zelfde unieke kledingstijl als de serie Smiley face

Frietgezicht

Avatar

@ Holygibson, idd! Als ik een top 10 moet maken staan die series er alle 3 in(maybe top 5 zelfs)

Maar de film moet wel meer in gebeuren(a la Goodfellas) dan in een normale afl. In de serie kon het allemaal wat rustiger en bijv ook niet vaak een afrekening etc.

Je hebt een goede smaak. Welke series vind je nog meer top?(maybe heb je nog een tip voor mij)

HolyGibson

Avatar

Thnx! Smiley face Ik vind deze drie series en better call saull wel echt de beste series die ik ken. Verder heb ik helaas geen serie gezien die mij helemaal kan boeien van begin tot eind. Ik heb bijvoorbeeld boardwalk empire geprobeerd, maar daar ben ik halverwege seizoen 2 al mee gestopt omdat het na de eerste helft van seizoen 1 al snel bergafwaarts ging. Zelfde als de marvel series, Daredevil begon sterk maar de series daarna waren ook duidelijk minder.
Series die ik verder wel prima vind zijn Godless, band of brothers, vikings (af en toe een episode kijkt lekker weg) Sons of anarchy en de eerste delen van Prison break. Ik zelf ben benieuwd naar black sails en peaky blinders, weet jij of die de moeite waard zijn?Frietgezicht

Avatar

@ Holy, Prison Break seiz 1 was goed ja, daarna vond ik het met de minuut slechter worden.

Black Sails en Peaky Blinders zijn beide ‘ok’. Vermakelijk maar niet de top series die jij eerder noemde.

Gomorra zou ik wel aanraden(staat op Netflix) aangezien je van maffia series houdt. Game of Thrones en OZ(veel acteurs uit The Wire) staan ook wel in mijn top 10.
En heb zelf wel een zwak voor de serie Lost(staat op videoland) die ik ook erg goed vind.

TheWatcher

Avatar

Ray donovan vind ik ook een goede serie, mocht het tot je beschikking hebben zou ik The Boys aanraden, die is wel lachen.
Voor de rest ben ik wel met de meeste eens..

Frietgezicht

Avatar

@ Thewatcher, Ray Donovan is goed ja maar ik zou die in een ‘goed’ lijstje zetten, niet in een ‘top’ lijstje.
Sowieso niet erg memorabel. Heb alles gezien maar denk er nooit aan terug en geen enkele scene met impact komt snel bij mij op. Weinig herkijk waarde ook, zou die niet snel opnieuw bekijken.
Waar ik bijv Breaking Bad in de top zou zetten staat Better Call Saul in het ‘goed’ lijstje.

Narcos en The Shield(van de makers van Sons of Anarchy) vind ik ook erg goed. Net buiten het top lijstje maybe..

TheWatcher

Avatar

Grappig hoe ik dat heb met Lost en breaking bad bv...ik vond/vind hem zeker goed maar zoals je net zegt net niet memorabel. Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik nog maar een beginner ben vergeleken met sommigen hier voorbeeld te noemen, the shield of the wire had ik niet zo uit me hoofd opgenoemd...nooit te oud om te leren,of minder drinken?!? ;-D

Coola

Avatar

Hopelijk gaat de film de zelfde sfeer als de serie hebben.

Ik vind de sopranos een geweldige serie en toch komt pas in mij lijst vooral als ik een top 15 maak. Stargate SG-1 staat bij op nummer één

Frietgezicht

Avatar

@ Thewatcher, ken je The Wire niet? Ik denk op heel IMDB het hoogste cijfer(en in tegenstelling tot films als Memento, The Deer Hunter en The Big Lebowski niet overrated en onterecht zoals bewezen hier op FT)
Kijken!

TheWatcher

Avatar

@ Frietgezicht, sorry voor de late reactie maae ik bedoelde het meer over info die men paraat heeft, zoals toen OZ of the shield, the wire werden genoemd, ik zoiets had van, ooww jaaah die had je ook nog dat ik dat "vergeten" ben, kan komen omdat ik het maar 1x heb gezien een lange tijd geleden of zoals eerder vermeld ouderdom/meer met mate doen Smiley face

TheWatcher

Avatar

P.s.hoe doe je die emoji met bierglas??

NieuwsFilm

meest populair