Gouden Gal Gadot op posters 'Wonder Woman 1984': gewoon in juni te zien?

Gouden Gal Gadot op posters 'Wonder Woman 1984': gewoon in juni te zien?

Voorlopig lijkt deze DC-film er wel gewoon te komen.

Uiteraard is moeilijk in te schatten hoe lang de huidige coronagekte blijft voortduren, maar er zijn al films tot in mei dit jaar uitgesteld. Over ruim 80 dagen verschijnt Wonder Woman 1984 in de bioscoop en hopelijk zijn we dan al geruime tijd over de filmdroogte in de bioscoopzalen heen.

Nieuw verschenen posters en een motion poster geven aan dat de tweede Wonder Woman-film gewoon in juni gaat verschijnen. En uiteraard is het actrice Gal Gadot die wordt afgebeeld als Diana Prince a.k.a. Goddess of Truth a.k.a. uiteraard Wonder Woman! Heb jij al zin in haar tweede avontuur, dat zich dit keer afspeelt in de jaren 80 van vorige eeuw.

Officiële (motion) poster
Hieronder zie je een officiële poster, ook in een motion versie, voor de film van regisseur Patty Jenkins die de film al eens vertraagd zag worden van november 2019 naar 4 juni 2020.

Dit bericht bekijken op Instagram

See you in '84! #WW84

Een bericht gedeeld door Wonder Woman (@wonderwomanfilm) op



Bekijk de afbeelding
Promoposters
En hieronder nog twee promoposters voor de film waarin ook rollen zijn weggelegd voor Chris Pine (Steve Trevor), Pedro Pascal (Max Lord) en Kristen Wiig (Barbara Ann Minerva / Cheetah).

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair