3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Birdman (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alejandro González Iñárritu | Cast: Michael Keaton, Edward Norton, Emma Stone, e.a.
De gevallen Hollywoodster Riggan Thomson - ooit wereldberoemd als de gevleugelde superheld Birdman - hoopt met een nieuw theaterproject op Broadway een ultieme comeback te maken en zijn leven weer op te pakken. De vergeten acteur kwijnt echter steeds verder weg in zijn depressie en persoonlijke problemen. En tot overmaat van ramp wordt hij ook nog eens achternagezeten door zijn vroegere alter-ego.

Mission: Impossible - Fallout (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Christopher McQuarrie | Cast: Tom Cruise, Henry Cavill, Ving Rhames, e.a.
Wanneer een mysterieuze terroristische groepering van plan is om de wereld aan te vallen met atoombommen, moet geheim agent Ethan Hunt snel in actie komen om die plannen tegen te houden. Zijn eerste poging mislukt, en daarom komt hij onder extra toezicht te staan. In een race tegen de klok hoopt hij zijn missie alsnog te volbrengen.

The Conjuring (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Wan | Cast: Vera Farmiga, Patrick Wilson, Joey King, e.a.
Amerika, 1971. Roger en Carolyn betrekken samen met hun vijf dochtertjes een afgelegen landhuis. Daar gebeuren al snel de vreemdste dingen. Het gezin besluit daarom de hulp in te roepen van de beroemde paranormale onderzoekers Ed en Lorraine Warren. Zij starten een onderzoek naar de kwade krachten die rondspoken in de woning.

NieuwsFilm

meest populair