Arnold Schwarzenegger keert terug naar de 'Predator' franchise

Na meer dan dertig jaar zal Dutch het wederom moeten opnemen tegen de buitenaardse jager.

In 1987 was de populariteit van Arnold Schwarzenegger op zijn hoogtepunt. De typische jaren-tachtig-actie van Predator behoort dan ook tot zijn meest populaire films. Het verhaal waarin een groep stoere soldaten het opneemt tegen een buitenaardse jager kende vele vervolgen, maar Schwarzenegger was er niet meer bij betrokken. Tot nu toe!

Al sinds het origineel probeert men Schwarzenegger terug te laten keren. In Predator 2 werd zijn rol uiteindelijk herschreven naar het personage dat vertolkt wordt door Gary Busey. Ook in het recente The Predator had men een cameo voorzien voor de spierbundel. Uiteindelijk ging hij dus niet op het aanbod van die films in. Maar na meer dan dertig jaar heeft hij eindelijk zijn medewerking toegezegd aan een nieuw Predator-project.

Hunting Grounds
Helaas voor de fans zal dat geen film worden, maar een game. Schwarzenegger zal te horen zijn als zijn personage Dutch. Dat vertelde hij tussen neus en lippen door op The Arnold Sports Festival: "Recent kwam Predator voorbij en we bleven kijken. Het is één van die films die nog altijd goed is. Een week later werd ik gebeld over een Predator-game, dus ik zat weer helemaal in de stemming om die voice-over te doen."

Hij is nog niet officieel aangekondigd voor een game, maar het zou kunnen gaan om Predator: Hunting Grounds. Dit is een multiplayer shooter waar je kunt kiezen of je een Predator of een mens speelt. Het is mogelijk dat Dutch hierin voorkomt of dat hij een personage is dat je kunt downloaden. Dit spel zou al in april moeten uitkomen.

NieuwsFilm

meest populair