Uitgestelde 'The New Mutants' laat van zich horen

Uitgestelde 'The New Mutants' laat van zich horen

Mutant Mirage is krachtig.

Voor de film The New Mutants is het uitstel van vele bioscoopfilms extra zuur. De film moest eigenlijk al twee jaar geleden in de bioscoopzalen te zien zijn, maar werd recent dus van de kalender gehaald door Disney.

Toch verscheen er nog wat nieuws van de allerlaatste X-Men film van 20th Century Fox Studios, aangezien er in de nieuwste editie van Empire Magazine aandacht aan de mutantenfilms wordt besteed. De focus ligt op de mutant Dani 'Mirage' Moonstar van actrice Blu Hunt.

Bekijk de afbeelding
Inheemse, dragende superheld
"Ik ben een inheemse superheld. Ik ben niet alleen op de achtergrond aanwezig om mensen te vermaken. Ik draag de film. Ik had nooit gedacht dat ik mezelf in een film zou zien. Het eerste shot in de film is van mijn gezicht! Ik beefde bij het zien van de film in het bioscoop, maar Maisie Williams greep me vast, en zei, 'Je bent goed! Het is goed!'"
 
The New Mutants van regisseur Josh Boone (The Fault in Our Stars) heeft voorlopig geen verschijningsdatum en het interessant om te zien of Disney de film mogelijk toch snel beschikbaar maakt via bijvoorbeeld Video on Demand of Disney+.

NieuwsFilm

meest populair