Coronacrisis: ook 'Uncharted' met Tom Holland moet eraan geloven

Het wil maar niet lukken om de film gemaakt te krijgen.

Het zit acteur Tom Holland maar niet mee als het aankomt op zijn Uncharted. Vandaag blijkt dat de opnames over anderhalve maand hadden moeten beginnen, maar nu voor onbepaalde tijd uitgesteld zijn. Het coronavirus is ook hier de boosdoener.

Momenteel zat Uncharted middenin de pre-productie. Het was de bedoeling dat de opnames volgende maand van start zouden gaan en dat we dan eindelijk, na een nogal lange aanloop, een film rond Nathan Drake zouden krijgen. Variety meldt dat dit feestje vooralsnog niet doorgaat. De geplande releasedatum van 5 maart 2021 zal hoogstwaarschijnlijk niet gehaald worden.

Veel meer tegenslagen
Uncharted heeft met heel wat meer tegenslagen te maken gehad. Zo werd het scenario constant aangepast en verfijnd en stapten meerdere regisseurs uit het project. De huidige versie van het script komt van de hand van Art Marcum en Matt Holloway. Regisseur is nog altijd Ruben Fleischer.

Een plotsynopsis hebben we helaas nog niet voor deze gameverfilming. Naar verluidt baseert men zich op de vierde game in de reeks, A Thiefs End.

NieuwsFilm

meest populair