Audio-bewijs toont aan dat Amber Heard Johnny Depp mishandelde

Audio-bewijs toont aan dat Amber Heard Johnny Depp mishandelde

Eerst kreeg hij een deur in zijn gezicht, daarna werd hij geslagen.

De rechtszaak tussen Johnny Depp en Amber Heard is al een tijdje aan de gang. De Aquaman-actrice beweerd namelijk dat The Pirates of the Caribbean-acteur haar zwaar zou hebben mishandeld, al duidt nieuw bewijs aan dat het omgekeerde wel eens het geval zou kunnen zijn.

Depp's team beschikte namelijk over een audio-tape en besloot deze gedurende de rechtszaak te laten horen. Hierin wordt duidelijk dat Depp eerst een deur in gezicht gegooid krijgt en wanneer hij overeind krabbelt, wordt hij in het gezicht geslagen. In de tape hoor je Heard dan ook zeggen: ''Het spijt me... Ik heb er echt spijt van, maar dat met de deur heb ik niet opzettelijk gedaan...''

Nu anders
Tijdens de rechtszaak zei de actrice weer iets anders: ''Dat incident met de deur heeft zich niet zo voorgedaan, maar het was wel mijn bedoeling om hem te slaan''. Recentelijk namen vele bekendheden, zoals Penelope Cruz maar ook exen Winona Ryder en Vanessa Paradis weten dat zij Depp nooit gewelddadig hebben gezien en dus moeite hebben met het geloven van deze aantijgingen tegen hem.

NieuwsFilm

meest populair