Waarom deze actrice baalt dat ze Catwoman niet speelt 'The Batman'

Waarom deze actrice baalt dat ze Catwoman niet speelt 'The Batman'

Het hart van Eiza Gonzalez is gebroken.

In 2021 moet de DC-film The Batman verschijnen en in die film keert Batwoman na een kleine tien jaar terug op het witte doek. Na Anne Hathaway is het nu Zoë Kravitz die de rol speelt. Maar er was ook een andere actrice in de race.

In gesprek met The Hollywood Reporter sprak de snel om zich heen grijpende actrice Eiza González over haar auditie voor de film. Zij greep naast de rol en baalt daar nu flink van.


"Het is onmogelijk om niet te hopen dat je het wordt, vooral als je ver komt tijdens de autdities. Het maakt deel uit van waarom je zo ver komt, omdat je leeft en droomt van het personage. Ik leefde en ademde het personage.

Het is hartverscheurend; het is altijd moeilijk. Je moet jezelf inleven in de rol zien om de rol te zien. Je kunt er niet met één been instappen. Toen ik mijn carrière begon, was ik wel meer zo, en toen kwam ik nooit zo ver. Nu ik het wel doe, moet ik wel door de zure appel heen bijten."

Veel grote rollen
Overigens zal de mooie actrice niet te lang hebben gerouwd. Ze is namelijk te zien in films als Bloodshot, Hobbs & Shaw Alita: Battle Angel en Baby Driver) en eind dit jaar heeft ze een rol in Godzilla vs. Kong.

De film van Matt Reeves moet vanaf 25 juni 2021 in de bioscoopzalen te zien zijn. De opnames voor The Batman liggen voorlopig stil.

NieuwsFilm

meest populair