Er bestaat een 'Cats'-versie met kontgaten en die willen fans zien!

Er bestaat een 'Cats'-versie met kontgaten en die willen fans zien!

Een nieuwe trending hashtag is geboren.

Of het waarheid is blijft gissen, maar met een beetje geluk kunnen de makers van Razzie-winnaar Cats alsnog een groot publiek gaan aanspreken om zich een soort van met de flop te "vermaken".
 
De film was al berucht toen hij na diens release uit de bioscopen werd gehaald en tevergeefs terugkeerde met bijgewerkte visuele effecten. Gisteren meldde Twitter-gebruiker Jack Waz een ander bijzonder verhaal.

Een vriend van een vriend die producer is van visuele effecten, beweert in november te zijn ingehuurd om 400 CGI-shots in de film af te maken welke draaiden om het verwijderen van heuse kontgaten(!) bij de menskatten die een paar maanden eerder juist nog waren ingevoegd.

#releasethebuttholecut
Dit betekent dat er dus ergens een versie van de film rondzwerft mét die kontgaten. De hashtag #releasethebuttholecut (natuurlijk een dikke vette knipoog naar #releasethesnydercut) begon nadien razendsnel populair te worden bij talloze Twitter-gebruikers en beroemdheden.

Onder andere Rian Johnson en Seth Rogen dringen er bij de studio op aan om déze versie uit te brengen nu de wereld dringend behoefte heeft aan luchtigheid. Wellicht een idee om het eindproduct dan maar niet meer serieus te nemen en er op zo'n manier nog een slaatje uit te slaan?

Ga jij wel kijken als je naar de hilarisch computer-geanimeerde anus van gerespecteerde Hollywoodnamen als Idris Elba, Judi Dench, Taylor Swift, Ian McKellen of Rebel Wilson en James Corden kan staren?

NieuwsFilm

meest populair