Is de horror mash-up 'Freddy vs. Jason 2' nog steeds mogelijk?

Is de horror mash-up 'Freddy vs. Jason 2' nog steeds mogelijk?

De scenaristen van de oorspronkelijke spinoff hebben laten weten dolgraag een sequel te willen zien.

Er zijn genoeg mensen die een nieuwe strijd tussen Freddy Krueger en Jason Voorhees willen zien. Zo ook Damian Shannon en Mark Swift, de scenaristen van bloedfestijn Freddy vs. Jason uit 2003. Het duo liet via een tweet blijken heel veel zin te hebben in een sequel.

De twee zeiden er in hun tweet het volgende over:

"We willen nog steeds dat er een sequel komt! Wij zouden er dolgraag bij betrokken zijn. Het is natuurlijk ook altijd goed om nieuw talent naar dit materiaal te laten kijken. Wij hebben onze tijd gehad. We hebben volgens mij meer voor Jason geschreven dan welke scenarist dan ook. Tijd voor nieuw bloed!"

Freddy vs. Jason vs. Ash?
Het is vreemd dat er in totaal 23 films zijn gemaakt over Freddy en Jason, maar er maar een is waarin de twee het tegen elkaar opnemen. Direct na de release van Freddy vs. Jason werd er korte tijd gesproken over Freddy vs. Jason vs. Ash, waarin Bruce Campbell als demonenkiller Ash aan de 'death match' zou worden toegevoegd.

Zal Hollywood uiteindelijk overstag gaan en de twee klassieke filmmonsters opnieuw samen in een film laten verschijnen? De tijd zal het leren.

NieuwsFilm

meest populair