Eerste trailer veelbelovende thriller 'Inheritance' met Simon Pegg

Simon Pegg is onherkenbaar als een gevangen man die bij een mysterieuze zaak betrokken is.

Door de hele coronacrisis zijn de meeste filmstudio's wat voorzichtiger met het online gooien van trailers. Vertical Entertainment heeft daar lak aan en geeft ons vandaag een eerste glimp van wat we kunnen verwachten van thriller Inheritance, waarin Lilly Collins de hoofdrol speelt. Je kunt de eerste beelden hieronder bekijken!

Vaughn Stein verfilmt met Inheritance een origineel script van scenarist Matthew Kennedy. We zien in de film Collins als de erfgename van een enorm fortuin wanneer de patriarch van een steenrijke familie komt te overlijden. Onder het erfgoed bevindt zich ook een envelop, die geheimen bevat die de familie voor altijd zullen veranderen.

VOD of bioscoop?
Gezien het feit dat de maatregelen die genomen zijn door het coronavirus, lijkt het zeer waarschijnlijk dat Inheritance de bioscopen niet zal halen. De film staat vooralsnog gepland voor een Amerikaanse release op 22 mei 2020, maar wij verwachten dat hij direct naar VOD zal worden verbannen.

Met een cast die naast Collins bestaat uit namen als Simon Pegg, Chace Crawford, Connie Nielsen, Patrick Warburton en Michael Beach lijkt de film hoe dan ook een kijkbeurt waard.



NieuwsFilm

meest populair