Algemeen

Volledig kostuum Taskmaster op foto 'Black Widow'

De slechterik uit de eerstvolgende MCU-film.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
De laatste schurk die we in actie zagen in het Marvel Cinematic Universe is Jake Gyllenhaals Mysterio. Waarschijnlijk nog dit jaar wordt hij opgevolgd door een heel ander soort schurk, de mysterieuze Taskmaster!

Hem of haar zie we uiteraard in de Marvel-film Black Widow die recent voor onbepaalde tijd werd uitgesteld. De kans bestaat dat de film in juli verschijnt, maar ben niet verbaasd als de film wordt verplaatst naar november.
Taskmaster!
Hieronder zie je een foto van het personage waarvan we nog niet weten wie deze speelt. Eerder hintte acteur O.T. Fagbenle naar dat hij hem misschien wel zou spelen, maar met Marvel weet je niet altijd hoe het uit zal pakken.


Op de foto zie je Taskmaster volledig in zijn kostuum. Overigens zie je in de film van Cate Shortland (Berlin Syndrome, Lore) naast Scarlett Johanssons Natasha Romanoff nog veel meer nieuwe gezichten, waaronder Alexei Shostakov / Red Guardian van Hellboy-acteur David Harbour.9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Bluemeister

Avatar

Mis wel een beetje de echte comic book look

Oorworm

Avatar

Beetje een mislukte Power Ranger als je het mij vraagt. Ik had liever een wat realistischer personage/scenario gezien zoals de 'Winter Soldier'.

Mav Damian

Avatar

Ik vind dat hij er prima uitziet.

Master Of Films

Avatar

Eens met Mav. Niks mis mee met Taskmaster. Het is iig veel beter dan bijvoorbeeld de "comic book look" uniform van Captain America in The Avengers of die "Power Ranger" uniform van The Green Goblin in Raimi's Spider-Man.

Ereptile

Avatar

Ziet er niet verkeerd uit hoor!

KeesjeNL

Avatar

Een hoodie én masker?

Goku32

Avatar

Geweldig ziet het er uit

NieuwsFilm

meest populair