Wanneer de Marvel-film 'Black Widow' wel verschijnt

Wanneer de Marvel-film 'Black Widow' wel verschijnt

Komt Natasha (Scarlett Johansson) snel in de bioscoop?

Deze week werd duidelijk dat de Marvel-film Black Widow niet eind april in de Nederlandse bioscoopzalen verschijnt. De verwachting is dat voor die tijd de rust in Nederland weer is teruggekeerd, maar in de States zou het coronavirus langer aanwezig kunnen zijn en hierdoor duurt het waarschijnlijk langer voordat de bioscopen weer in bedrijf zijn.

De vraag voor de Marvel-fans nu is wanneer Black Widow dan wel in de bioscoop debuteert. Er zijn volgens Deadline meerdere opties, met een zeer snelle release of mogelijk zelfs een flinke uitstel.

Meerdere opties mogelijk
Volgens Deadline is de eerste optie dat Disney Black Widow op rond 3 juli laat verschijnen. Op die datum staat nu 20th Century Studios' Free Guy en Disney kan die opschuiven.

Andere mogelijkheden films waarmee gewisseld kan worden zijn Jungle Cruise (24 juli) en in het uiterste geval Eternals (november 2020).

Maar er bestaat ook een mogelijkheid dat de complete kalender opnieuw wordt bekeken en dat alle studio's concessies doen. Daarnaast kunnen er (grote) bioscoopfilms direct verplaatst worden naar Premium Video on Demand en streamingdiensten zoals Netflix en Disney+. Voor Black Widow lijkt dat onwaarschijnlijk.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair