Herbeleef de epische veldslag in 'Warcraft'!

Herbeleef de epische veldslag in 'Warcraft'!

De gamefilm die volgens velen we een vervolg verdient.

Met de Nederlandse titel Warcraft: The Beginning verscheen van regisseur Duncan Jones in 2016 een grootse verfilming van de game Warcraft in de bioscoop. Ondanks de hints en de wens bij de fans kwam het vervolg er niet.

Hieronder kun je kijken naar een clip van ruim tien minuten die de grote veldslag uit de actie-fantasyfilm laat zien. Mogelijk reden om de film komende periode nog eens terug te kijken? Of misschien wel voor het eerst?


Uiteindelijk wist Warcraft, goed voor slechts 28 procent op Rotten Tomatoes, bijna 440 miljoen op te halen aan de wereldwijde bioscoopkassa's. Vooral in China deed de film het goed, met een omzet van 221 miljoen dollar. De productiekosten van $160 miljoen werden dus ruimschoots goed gemaakt. Het vervolg kwam er dus nooit en lijkt er ook niet te gaan komen.

In de film van Universal Pictures zag je personages (acteurs) als King Llane Wrynn (Dominic Cooper), Anduin Lothar (Travis Fimmel), Medivh (Ben Foster), Khadgar (Ben Schnetzer), Lady Taria (Ruth Negga), Blackhand (Clancy Brown), Durotan (Toby Kebbell), Ogrim (Robert Kazinsky) en Garona (Paula Patton).

NieuwsFilm

meest populair