Heel wat nieuwe liedjes in live-action Disney-film 'The Little Mermaid'

Heel wat nieuwe liedjes in live-action Disney-film 'The Little Mermaid'

Alan Menken laat weten al druk te kijken naar de remake.

Disney werkte, voordat de coronacrisis begon, hard aan een live-action remake van The Little Mermaid. Vandaag laat componist Alan Menken weten dat alle liedjes voor die film al opgenomen zijn.

Ook vertelt Menken dat er meerdere nieuwe nummers in de film te horen zijn. Dat terwijl de opnames van de film nog niet eens begonnen zijn. Het was de bedoeling dat de opnames in april zouden beginnen in de Pinewood Studios in Londen en dat de film uit zou komen in 2021.

Nieuwe nummers
Tijdens een interview, vertelde Menken dat hij samen met liedjesmaker Lin-Manuel Miranda "alle liedjes al" heeft opgenomen. En dat daaronder "vier nieuwe nummers" zitten. Welke nummers van de originele animatiefilm het allemaal gaan halen tot de live-action remake is niet bekend.

The Little Mermaid heeft een hoofdrol voor Halle Bailey als Ariel. Zij speelt een zeemeermin die verliefd wordt op de menselijke prins Eric. De rol van Eric wordt gespeeld door Jonah Hauer-King. Wanneer hij samen met Bailey naar Pinewood mag om alsnog de opnames bij te wonen, is niet bekend.

NieuwsFilm

meest populair