Celebrity

Werner Herzog redde leven Joaquin Phoenix na ernstig auto-ongeluk

Phoenix had om het leven kunnen komen als Herzog er niet bij geweest zou zijn...

door FilmTotaal om 14:02 in Celebrity
Een tijdje terug was Joaquin Phoenix betrokken bij een ernstig auto-ongeluk. Niemand minder dan acteur Werner Herzog redde hem. Hij laat zich er nu over uit.

De Joker-acteur was namelijk betrokken bij een auto-ongeluk en kwam toen vast te zitten. Herzog, die nog in het eerste seizoen van The Mandalorian te zien was, was er als eerste bij: ''Joaquin Phoenix zat ondersteboven in zijn auto, geplet tussen twee airbags. Hij leek in shock te zijn en probeerde wanhopig een sigaret aan te steken''.

Levensgevaarlijk
''Dat was natuurlijk een vreselijk idee'' vervolgt hij. ''Er was een benzinelek en hij zou omgekomen zijn in een vuurbal. Ik probeerde hem op andere ideeën te brengen, maar was bang dat hij nog harder zou proberen zijn sigaret aan te steken als ik hem een bevel gaf''.

''Uiteindelijk ben ik erin geslaagd om de aansteker uit zijn handen te grissen. Op dat moment werd het me pas helemaal duidelijk dat het Joaquin was. Achteraf wilde ik echter niet met hem praten. Eenmaal toen hij de auto uitgekropen was zag ik dat hij mij wou komen bedanken, maar ik ben gewoon weggereden''.

NieuwsFilm

meest populair