Celebrity

Fans woedend op 'Sin City'-actrice Jaime King die coronavirus bedankt

Haar video werd allesbehalve goed onthaald.

door FilmTotaal om 15:38 in Celebrity
Terwijl de meeste bekendheden mensen aansporen binnen te blijven om zich zo tegen het coronavirus te beschermen en de verspreiding tegen te gaan, laten anderen zich er op een andere manier over uit. Zo recentelijk nog Doutzen Krous en Madonna. Nu is Jaime King aan de beurt.

King, o.a. bekend van Sin City en het vervolg hierop, Sin City: A Dame to Kill For, ligt flink onder vuur nadat ze het coronavirus bedankte voor tientallen dingen, zoals de angst, ons tijd te geven voor eenvoudige dingen, het zich realiseren van wat echt belangrijk is tot het stoppen van transport en het evalueren van onze levens.

Dit deed de 40-jarige actrice op een video op Instagram. Deze video is hieronder te bekijken.Kritiek
De actrice heeft ongetwijfeld goede bedoelingen met haar bericht, maar het komt verkeerd over. Veel fans lieten dan ook binnen de kortste keren van zich horen.

Zo zei iemand: ''Bedankt is een groot woord. Duizenden mensen gaan dood en daar bedank jij voor?'' en ''Is dit echt serieus? Dit is ziek...'' of nog ''Belachelijk. Dit bericht geldt alleen maar voor de rijke mensen, die zich schuil kunnen houden in hun villa's zonder ook maar iets te geven om de rest van de wereld!''

NieuwsFilm

meest populair