Algemeen

Uitgestelde superheldenfilm 'Wonder Woman 1984' krijgt een nieuwe releasedatum

De bioscoop-herstart duurt nog weer wat langer...

door Bram de Groot om 06:00 in Algemeen
Vele films gingen de DC-film al voor en nu is ook Wonder Woman 1984 vertraagd. In tegenstelling tot andere films is er wel een nieuwe verschijningsdatum aangekondigd. Ook zijn er reacties van de regisseur en de hoofdrolspeler.

De tweede solofilm rond Gal Gadots Wonder Woman zou in de States op 4 juni verschijnen, maar is door de corona-uitbraak opgeschoven naar 14 augustus. Hiermee lijkt ook de maand juni geveld te worden door het virus. Gelukkig verschijnen de films gewoon op het witte doek.

"We hebben Wonder Woman 1984 gemaakt voor het grote scherm en ik geloof in de kracht van cinema," schreef Patty Jenkins op Twitter, "In deze vreselijke tijden, waarin theaterbezitters het moeilijk hebben, zoals zo velen, zijn we verheugd om onze film opnieuw vast te zetten op 14 augustus 2020. We bidden voor betere tijden voor iedereen."


Reactie Gal Gadot
Ook Gadot reageerde op het bericht. "In deze donkere en enge tijden kijk ik uit naar een betere toekomst. Waarin we de kracht van cinema weer samen kunnen delen," aldus Gadot op Twitter.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Xenolicker

Avatar

Wat zullen die balen zeg! Die film was voor de coronacrisis al een keer uitgesteld waar ze achteraf eigenlijk spijt van kregen, en nu nog een keer (en misschien nog wel een keer...) terwijl ze in deze zware tijden al lang en breed op hun lauweren zouden hebben kunnen rusten, terugdenkend aan de 'Goeie ouwe tijden'.

baron nostalgia

Avatar

Gelukkig ik wil deze film gewoon in de bioscoop zien

Mav Damian

Avatar

Is het niet te vroeg om Wonder Woman uit te stellen en als het coronavirus er nog is dan zal twee maanden uitstel niet veel helpen veronderstel ik.

NieuwsFilm

meest populair