Uitgestelde superheldenfilm 'Wonder Woman 1984' krijgt een nieuwe releasedatum

Uitgestelde superheldenfilm 'Wonder Woman 1984' krijgt een nieuwe releasedatum

De bioscoop-herstart duurt nog weer wat langer...

Vele films gingen de DC-film al voor en nu is ook Wonder Woman 1984 vertraagd. In tegenstelling tot andere films is er wel een nieuwe verschijningsdatum aangekondigd. Ook zijn er reacties van de regisseur en de hoofdrolspeler.

De tweede solofilm rond Gal Gadots Wonder Woman zou in de States op 4 juni verschijnen, maar is door de corona-uitbraak opgeschoven naar 14 augustus. Hiermee lijkt ook de maand juni geveld te worden door het virus. Gelukkig verschijnen de films gewoon op het witte doek.

"We hebben Wonder Woman 1984 gemaakt voor het grote scherm en ik geloof in de kracht van cinema," schreef Patty Jenkins op Twitter, "In deze vreselijke tijden, waarin theaterbezitters het moeilijk hebben, zoals zo velen, zijn we verheugd om onze film opnieuw vast te zetten op 14 augustus 2020. We bidden voor betere tijden voor iedereen."


Reactie Gal Gadot
Ook Gadot reageerde op het bericht. "In deze donkere en enge tijden kijk ik uit naar een betere toekomst. Waarin we de kracht van cinema weer samen kunnen delen," aldus Gadot op Twitter.



NieuwsFilm

meest populair