Video

65-jarige Bruce Willis als actie-opa in trailer 'Survive the Night'

Smul jij van deze B-actiefilm met dit keer Bruce Willis?

door Bram de Groot om 11:52 in Video
We hebben een trailer voor weer een B-actiefilm met Bruce Willis, de 65-jarige acteur die nog mondjesmaat te zien is in bioscoopfilms. Na direct to video titels als 10 Minutes Gone en Trauma Center uit 2019 is er nu Survive the Night.

De trailer verscheen deze week online en het wordt duidelijk dat de actieheld dit keer te zien is als een opa die zijn zoon helpt om af te rekenen met een stel - uiteraard kansloze - misdadigers. Inzet: zorgen dat moeder en kind niets overkomen.

Eerste trailer & poster
Check de eerste beelden hieronder en onderaan zie je de poster, via People. Eind mei verschijnt Survive the Night in de States, op video on demand.


Nadat zijn broer Mathias (Tyler Jon Olson) dodelijk gewond is geraakt bij een mislukte overval, besluipt Jamie (Shea Buckner) traumadokter Rich (Chad Michael Murray) van het ziekenhuis naar zijn huis.

Jamie houdt Richs vrouw en dochter gegijzeld terwijl hij Rich beveelt om zijn broer te opereren. Dit zit Rich niet lekker en besluit om samen met zijn vervreemde vader Frank (Willis) zijn gezin in veiligheid te brengen.13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Dawgruule

Avatar

Oef, hij heeft inderdaad nogal in wat slechte films gespeeld de laatste jaren. Ik dacht dat hij nog altijd in minder slechte keiharde actiefilms speelde :s

adofmirosch

Avatar

Deze sla ik weer met alle liefde over. Het is afschuwelijk om te zien wat er geworden is van Bruce Willis.

Master Of Films

Avatar

Bruce Willis geeft geen moer meer om films.

Ereptile

Avatar

Ugh die trailer! Totaal niet interessant

Wilskracht

Avatar

Over een jaar zal blijken dat het spelen van Bruce Willis jarenlang een passieproject was van Nicolas Cage. Het doel? Jaarlijks in minstens 90% van de slechte actiefilms spelen. Het zou ongeloofwaardig zijn als Nic Cage in meer dan twintig films per jaar zou spelen, dus neemt hij de gedaante aan van Bruce Willis. Zo komt Nic Cage - ooit een geliefd acteur, nu een parttime Bruce Willis - toch nog aan zijn 90%.

Civilian Supreme

Avatar

Haha, hij probeert het eens meer.
Erg jammer want zijn leeftijdsgenoten hebben nog wel passie voor hun vak, zelfs Nicolas Cage.
Bruce Willis is de nieuwe Steven Seagal.

Bluemeister

Avatar

@Civillian,

Bedoel je Arnie en Sly? Noem eens 1 goede film van hun op dan van de afgelopen 5 jaar?

Frietgezicht

Avatar

@ Blue, passie dus dat ze een rol serieus nemen en ervoor gaan. De films kunnen dan alsnog matig zijn. Sly nam zijn rol van Rocky in de Creed films bijv serieus(als je een recent voorbeeld wilt) terwijl Willis in Die Hard 5 niet eens meer de moeite nam om de rol waarmee hij groot werd nog een keer te spelen en gewoon zichzelf speelde.

Bluemeister

Avatar

Ik vond Creed2 niet heel bijzonder, meer Rocky4 maar dan slechter...Weet in hoevel films Sly de afgelopen jaren heeft gespeeld die verre van serieus te nemen zijn? Denk ook niet dat hij ze zelf zo serieus nam....

Pronk47

Avatar

Hij moet er maar me stoppen,ik kijk nog liever naar Cage,het valt mijn trouwens wel op, ziens zijn haren weg zijn werden zijn films ook minder.

Fluffer

Avatar

Al zijn films van de laatste 10 jaar zijn zowat hetzelfde ,eentonig en saai ,Willis is dezelfde weg opgegaan als Vandamme en Seagal.
Nicholas Cage films zijn tenminste nog fun en afwisselend .

Civilian Supreme

Avatar

@Bluemeister
Wat Friet ook al aangeeft ik heb het niet over goede films maar puur over de passie en wil om een goede film te maken. Wil niet zeggen dat het eindproduct dan automatisch goed is.
Bij Willis is dat al lang weg en ik denk ook dat hij zichzelf onmogelijk heeft gemaakt bij een hoop mensen door zijn instelling.
Op wat tussendoortjes na kun je bij Stallone gewoon zien dat hij er een hoop energie in wil steken ook qua social media.
Ook bijvoorbeeld Brad Pitt, Tom Cruise en Keanu Reeves geven alles voor een rol, zij zijn dan wel een krappe 10 jaar jonger maar dan nog.

rick511

Avatar

Helemaal mee eens!
Als je Bruce al ziet in ene film van nu, dan heb je al de neiging de film al niet eens meer te gaan kijken. Die heeft er er geen zin meer in. dan denk je echt: was dit echt diezelfde man als in toppers als 12 monkeys en Die Hard? Daar is Niks meer van over

NieuwsFilm

meest populair