65-jarige Bruce Willis als actie-opa in trailer 'Survive the Night'

65-jarige Bruce Willis als actie-opa in trailer 'Survive the Night'

Smul jij van deze B-actiefilm met dit keer Bruce Willis?

We hebben een trailer voor weer een B-actiefilm met Bruce Willis, de 65-jarige acteur die nog mondjesmaat te zien is in bioscoopfilms. Na direct to video titels als 10 Minutes Gone en Trauma Center uit 2019 is er nu Survive the Night.

De trailer verscheen deze week online en het wordt duidelijk dat de actieheld dit keer te zien is als een opa die zijn zoon helpt om af te rekenen met een stel - uiteraard kansloze - misdadigers. Inzet: zorgen dat moeder en kind niets overkomen.

Eerste trailer & poster
Check de eerste beelden hieronder en onderaan zie je de poster, via People. Eind mei verschijnt Survive the Night in de States, op video on demand.


Nadat zijn broer Mathias (Tyler Jon Olson) dodelijk gewond is geraakt bij een mislukte overval, besluipt Jamie (Shea Buckner) traumadokter Rich (Chad Michael Murray) van het ziekenhuis naar zijn huis.

Jamie houdt Richs vrouw en dochter gegijzeld terwijl hij Rich beveelt om zijn broer te opereren. Dit zit Rich niet lekker en besluit om samen met zijn vervreemde vader Frank (Willis) zijn gezin in veiligheid te brengen.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair