Algemeen

Wordt 'Tenet' de eerste grote blockbuster na de coronacrisis?

Christopher Nolans nieuwste verschijnt deze zomer.

door Bram de Groot om 09:26 in Algemeen
Fans van Christopher Nolan kijken waarschijnlijk al tijdens rijkhalzend uit naar zijn volgende film. Dit wordt de mysterieuze thriller Tenet en deze verschijnt aankomende zomer in de wereldwijde bioscoopzalen.

Dit gebeurt uiteraard alleen als deze zalen open zijn voor publiek. Vooralsnog zijn er films tot in juni uitgesteld. Zo werd vandaag bekend dat Wonder Woman 1984 met 2 maanden is uitgesteld en waarschijnlijk volgen er nog wel een aantal titels.

Tenet blijft voorlopig staan
Volgens de website Deadline blijft Tenet - met rollen voor onder meer John David Washington (BlacKkKlansman) en Robert Pattinson (The Batman) - voorlopig op 17 juli 2020 staan in afwachting op wat de wereldwijde filmmarkt tegen die tijd doet. Check hieronder (nogmaals) de trailer.


Overigens werden er wel weer twee andere films teruggetrokken. New Line / Atomic Monster / Starlight Culture Entertainment Groups Malignant van regisseur James Wan verloor zijn plekje aan Wonder Woman 1984 en verschijnt nu op een ander tijdstip. Ook de animatiefilm Scoob! zal op een later moment verschijnen.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

PRIME

Avatar

Mag toch hopen dat we 17 juli weer back to normal zijn.

Jacobatje

Avatar

Dit zou wel vreed zijn ja, al komt er in juni ook een andere grote film uit. Top Gun Maverick? Dat is toch ook wel een blockbuster film?

ThEnd

Avatar

@Jacobatje, Top Gun: Maverick staat net als Tenet voorlopig nog op 16 juli voor NL.

https://www.pathe.nl/film/23235/top-gun-maverick

Jacobatje

Avatar

@ThEnd, ah dat klopt. Alleen staat hij nog wel gepland in de USA voor juni. Dus ja, we shall see ;)

Steve-O

Avatar

Ik hoop het!

David Mills

Avatar

Misschien geen blockbuster maar ik kijk ook wel uit naar The woman in the window. Deze stond gepland voor mei, maar zal ook wel uitgesteld worden.

NieuwsFilm

meest populair