Celebrity

Jeremy Renner (Avengers: Endgame) kan zijn kind niet meer betalen vanwege de coronacrisis

Door de crisis heeft de Hollywoodster minder werk.

door FilmTotaal om 11:50 in Celebrity
De coronacrisis heeft een behoorlijke impact op de wereldeconomie. Ook Jeremy Renner begint naar eigen de financiele gevolgen te merken op zijn bankrekening. Daarom heeft hij de rechter gevraagd om alimentatieverlaging. Dat meldt roddelsite TMZ.

Jeremy Renner kan door de corona-pandemie geen volledige alimentatie meer betalen. De acteur heeft de rechter daarom gevraagd om dat bedrag te verlagen. Renner maakt momenteel iedere maand zo'n 30.000 dollar over aan zijn ex-vrouw Sonni Pacheco om hun dochter Ava te kunnen onderhouden. Vanwege de crisis heeft Renner minder werk en inkomsten. Hij verzoekt de rechter daarom de alimentatie te verlagen naar 10.000 dollar per maand.

Moddergooien
In de door Renner ingediende rechtbankdocumenten, die TMZ in handen heeft, staat dat de Marvel-acteur verwacht dit jaar geen klussen meer te hebben, omdat veel filmproducties vanwege de corona-uitbraak op de lange baan zijn geschoven. Ook verwijt hij zijn ex het alimentatiegeld te misbruiken om een luxeleven te kunnen leiden.

Renner en Pacheco liggen al sinds 2014 in vechtscheiding met elkaar. De twee eisten vorig jaar ook allebei de volledige voogdij over hun dochtertje op. Ook beschuldigen ze elkaar van slecht ouderschap. Volgens Pacheco heeft Renner onder meer een alcoholprobleem en seksverslaving. Er zijn ook berichten verschenen waarin wordt beweerd dat Renner Pacheco zou hebben bedreigd met een pistool.

NieuwsFilm

meest populair