Rapper Cam'ron kwaad op Safdie-broers i.v.m. 'Uncut Gems'

Rapper Cam'ron kwaad op Safdie-broers i.v.m. 'Uncut Gems'

De regisseurs kwamen hun beloftes niet na.

De Safdie-broers wisten hoge ogen te gooien met Uncut Gems. De film, waarin Adam Sandler schittert, werd erg goed onthaald. Rapper Cam'ron, die een kleine rol in de film had, haalt echter nu hard uit naar de regisseurs.

Cam'ron vindt namelijk dat hij veel tijd en energie in het project gestoken heeft, maar dat dit niet beloond werd. Hij stelde de Safdie-broers voor aan de New Yorkse juweliers Joe en Izzy Aranbayev, die Sandler klaarstoomden voor de rol: ''Ze hebben mij gebruikt voor mijn connecties. Daarna boden ze mij een klein flutrolletje aan''

Belofte maakt schuld
Hij voegt eraan toe dat hij al in de film zou meespelen toen Jonah Hill nog de hoofdrol op zich zou nemen. Hill werd later vervangen door Sandler. ''Uiteindelijk werd ik zelfs niet bedankt in de aftiteling'' schrijft Cam'ron.

Een belangrijke scène voor Cam'ron, die op het einde van de film te zien zou zijn, werd eruit geknipt. Ook zouden de broers Aranbayev oorspronkelijk een cameo hebben, maar uiteindelijk heeft enkel Izzy's zoon Jonathan het gehaald. Hij speelde de zoon van Sandler's Howard Ratner.



NieuwsFilm

meest populair