Algemeen

Gerucht: Hoe 'Black Widow' verbonden is met 'The Avengers'

In de film rekent Marvels superspionne af met haar verleden.

door Jeffrey Kouters om 16:03 in Algemeen
Marvel heeft een ware topcast verzameld voor Black Widow, maar van nog niet elke ster is bekend welke rol hij of zij speelt. Gelukkig zijn er deze week nieuwe details naar buiten gekomen. Zo lijkt de mysterieuze rol van Ray Winstone (The Departed) nu te zijn onthuld.

Ray Winstone zou te zien als ene 'Dreykov'. Hij stond vroeger aan het hoofd van de Red Room (het trainingsprogramma van de Black Widow-spionnen). Dat meldt @MarvelNewsCast op Twitter. Deze informatie zou afkomstig zijn uit het meest recente nummer van Empire, een bekend Amerikaans tijdschrift.

Bekende Marvel-naam
De naam 'Dreykov' is interessant, omdat deze ook al werd genoemd in de eerste Avengers-film (2012). In de scène waar Loki (Tom Hiddleston) Natasha Romanoff (Scarlett Johansson) aan het treiteren is aan boord van de Helicarrier noemt de slechterik haar namelijk 'de dochter van Dreykov'. Mogelijk zien we Winstone dus in flashbackscènes over Romanoffs tijd binnen de Red Room.

Releasedatum onbekend
Marvel maakte vorig weekend bekend Black Widow voor onbepaalde tijd uit te stellen vanwege de corona-pandemie. De blockbuster zou oorspronkelijk op 29 april in de Nederlandse bioscopen verschijnen. Een nieuwe releasedatum is dus nog niet bekend.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

xaid

Avatar

Redroom (the voice) Winston Gerschtanowitz ?

NieuwsFilm

meest populair