'Mission: Impossible 7' heeft straks een extra groot probleem

'Mission: Impossible 7' heeft straks een extra groot probleem

Het coronavirus zorgt voor nog meer problemen.

Mission: Impossible 7 heeft door het coronavirus nog een probleem. Zodra de crisis voorbij is, zal de film wellicht niet meteen verder gaan met de opnames. Dat komt door de locaties waar opnames plaats zouden vinden.

Mission: Impossible 7 werd toen het coronavirus toesloeg opgenomen in de Italiaanse stad Venetië. Ook speelt de film zich voor een groot deel af in andere delen van Italië. Dat land is nou net heel hard geraakt door het coronavirus. De productie zomaar opstarten, kan daardoor nog wel een probleem zijn.

Details zijn schaars
Er zijn weinig details bekend over Mission: Impossible 7. Dat de film zich voor een groot deel afspeelt in Italië is op zichzelf al een hele onthulling. Maar doordat Italië waarschijnlijk nog wel even nodig heeft om uit dit diepe dal te krabbelen, zou het kunnen dat de opnames nu ergens anders moeten plaatsvinden.

Als dat het geval is, dan kan het betekenen dat het script herschreven moet worden en dat men andere locaties moet zoeken. Daardoor zou deze zevende actiefilm in de franchise nog langer vertraagd kunnen zijn.

NieuwsFilm

meest populair