Algemeen

Gerucht: dit wordt een van de scènes na de aftiteling van 'Black Widow'

Een mooie scène die het personage de eer zou geven die ze verdient.

door Jim Pedd om 16:05 in Algemeen
Avengers: Endgame was in een aantal opzichten een verwonderlijke film. We namen afscheid van een aantal personages. Sommigen vredig, anderen kwamen om het leven in de eindstrijd tegen Thanos.

Een daarvan, Black Widow, krijgt nu haar eigen film. Maar het personage werd niet genoeg geëerd in Avengers: Endgame, vonden fans van het MCU. Ze kwam om het leven en vervolgens stond bijna niemand er meer echt bij stil. Dat vonden fans pijnlijk, maar nu gaat het gerucht dat Black Widow dat probleem oplost.

After credits
De film zou een speciale after credits scène krijgen die haar alsnog eert. In Endgame gingen Natasha en Clint naar de planeet Vormir om de Soul Stone te bemachtigen. Ze stonden daar voor een onmogelijke keuze en vochten met elkaar om te beslissen wie zijn leven zou geven om de steen te krijgen. Uiteindelijk won Natasha dat en konden de Avengers The Blip ongedaan maken.

Maar vervolgens werd het offer van Natasha goeddeels genegeerd. Om die reden komt Marvel naar het schijnt met een scène na de aftiteling van Black Widow die dit goed moet maken. We zouden zien hoe Clint en zijn kinderen bij het graf van Natasha staan. Dat is dan een manier om haar toch maar te eren.

Natuurlijk is dit niets meer dan een gerucht, dus neem het vooral met een korrel zout.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

evilvermins

Avatar

The blip????

Ach ja het zijn ook verwarrende tijden

Fluffer

Avatar

Dat word even wachten , de releasedatum van black widow is februari 2021 geworden...

NieuwsFilm

meest populair