Algemeen

Diana vliegt op nieuwe promo-art 'Wonder Woman 1984'

Diana Prince weet te vliegen in deze film?

door Jim Pedd om 16:39 in Algemeen
Er is weer wat promomateriaal online gezet voor Wonder Woman 1984. De film van regisseur Patty Jenkins had binnenkort uit moeten komen, maar is met enige maanden verplaatst vanwege de coronacrisis. Veel marketing gaat echter gewoon door.

Vandaag zien we dan ook nieuwe merchandise voor de film. Op een T-shirt zien we dat Diana (Gal Gadot) aan het vliegen is, met haar Lasso of Truth in de aanslag voor als die nodig is. Het is een beeld dat vermoedelijk gebaseerd zal zijn, wat dan zou betekenen dat Diana op de een of andere manier gaat vliegen in deze nieuwe DC-film.

Het verhaal
De film speelt zich af in het jaar 1984. Wonder Woman moet het hierin opnemen tegen een geheel nieuwe schurk: Cheetah. Maar zij vormt lang niet het enige probleem dat Diana moet oplossen ditmaal. Er doen zich ook andere gevaarlijke situaties voor en er is een vrij vreemde ontwikkeling. Niemand minder dan haar liefje Steve Trevor, die dood geacht werd, keert terug.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Xenolicker

Avatar

Wonder Woman kan goed springen, en daarom lijkt het af en toe of ze vliegt. Eigenlijk wel jammer dat ze niet kan vliegen, je bent dan toch een beetje een lichamelijk gehandicapte onder de superhelden.

NieuwsFilm

meest populair