Algemeen

Sylvester Stallone als superheld op nieuwe foto 'Samaritan'

De opnames van de film werden onlangs stilgelegd vanwege het coronavirus.

door Zilko Tarici om 13:31 in Algemeen
Het filmnieuws is een stuk vertraagd sinds de uitbraak van het coronavirus, maar gelukkig zijn er altijd acteurs als Sylvester Stallone die bereid zijn een setfoto of twee te delen via hun social media-kanalen. Vandaag deelde Stallone via zijn Instagram-account een nieuwe foto van hemzelf in actie op de set van superheldenfilm Samaritan!Het verhaal van Samaritan gaat over een jongetje dat onderzoek doet naar een mythische superheld, die 20 jaar geleden op mysterieuze wijze verdween. Volgens geruchten zou hij echter nog steeds in leven zijn...

Het script van de film werd geschreven door Bragi F. Schut, die eerder ook het scenario van de succesvolle horrorfilm Escape Room voor zijn rekening nam. De opnames van de film begonnen onlangs, maar het coronavirus gooide al snel roet in het eten. Het is hierdoor nog onduidelijk wanneer de opnames hervat kunnen worden.

Braden Aftergood van Balboa Productions produceert de film en de regie is in handen van Julius Avery (Overlord). Samaritan zou begin volgend jaar de bioscopen moeten bereiken, maar of dit doorgaat zullen we ongetwijfeld in de komende maanden horen.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Bluemeister

Avatar

Ik zou graag willen geloven dat dit een goede film gaat worden, maar laten we eerlijk zijn, hoe groot is die kans?

NieuwsFilm

meest populair