Algemeen

Compleet verlaten set van 'Jurassic World: Dominion' is gigantisch groot

Derde Jurassic World voorlopig on hold door corona.

door Bram de Groot om 07:56 in Algemeen
Het aantal verschuivingen van films en de opnamestops door de coronacrisis gaan waarschijnlijk een enorme impact hebben op de releases die gepland staan voor aankomende jaren. Waarschijnlijk worden vele titels al snel met een jaar opgeschoven.

Eén van de films die hard getroffen wordt is Jurassic World: Dominion, de zesde film in de franchise die het geheel bij elkaar moet gaan brengen in de zomer van 2021. Hieronder zie je een foto van een enorme set die er verlaten bij ligt.


Pinewood Studios
De foto verscheen via Daily Mail Online en het is een luchtfoto van de set bij Pinewood Studios in Groot-Brittannië. Al sinds 1930 worden er enorme producties opgenomen, met eigenlijk altijd de opnames voor de James Bond-films, maar uiteraard ook vele andere blockbusters.

Vooralsnog staat Jurassic World: Dominion van regisseur Colin Trevorrow gepland voor 10 juni 2021.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Ik vond Fallen Kingdom een beetje tegenvallen maar kan aan mij liggen.

ThysRomani

Avatar

Guys, Fallen Kingdom was super realistisch! De hoge tonen van die computer dude als het misging, de plotselinge complete verandering van mindset bij die chick (van asset naar beschermde diersoort) en talloze andere voorbeelden! De film heeft zoveel niveaus! Het enige jammere is dat het allemaal niveaus zijn van het laagste kaliber

gbfan

Avatar

Fallen kingdom 1keer gezien. wou ik het eigenlijk ook wel bij laten. En dat is jammer als je net als bij star wars de hele reeks wil kijken en er 1 moet over slaan.

NieuwsFilm

meest populair