Video

Bekijk de onheilspellende trailer voor horrorfilm 'The Wretched'

Een duistere sfeer en goed opgebouwde spanning lijken centraal te staan.

door Timothy van Damme om 18:08 in Video
Bloedige karkassen, huiveringwekkende visioenen en bezeten dorpelingen; het duistere The Wretched lijkt alle ingredi├źnten te hebben voor een geslaagde horrorfilm. De nieuwe trailer doet in ieder geval zijn best om twijfelaars over de streep te trekken.

De horrorfilm werd geschreven en geregisseerd door de Pierce Brothers. Zij waren eerder verantwoordelijk voor zombiefilm Deadheads. De bekendste naam uit de cast is Disney-sterretje Piper Curda, waarmee alles wel gezegd is.Woudgeest
The Wretched draait om de rebellerende tiener Ben. Wanneer zijn ouders scheiden, moet hij een zomer bij zijn vader werken. Tijdens zijn verblijf ontdekt hij een verschrikkelijk geheim.

Een kwaadaardige woudgeest heeft het dorp namelijk in haar greep. Deze heeft het voorzien op kinderen en zodra zij die gepakt heeft, verdwijnt ieder spoor van hun bestaan. Niemand gelooft Ben en dus is het aan hem om het kwaad te stoppen.

De film heeft al op enkele filmfestivals gedraaid. Normaal gesproken zou deze op 1 mei tegelijkertijd in de Amerikaanse bioscopen en als VOD verschijnen. Wegens de huidige crisis zal het waarschijnlijk slechts bij de digitale release blijven. Het is nog niet bekend wanneer de film in Nederland verschijnt.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Maikjax

Avatar

Ok ok, ben wel nieuwschierig.

NieuwsFilm