Algemeen

Hoe waarschijnlijk is een Deadpool / Spider-Man cross-over?

Gaan het X-Men personage en de Sony/Marvel-held elkaar ontmoeten.

door Bram de Groot om 07:16 in Algemeen
Sinds kort is Disney eigenaar van de Deadpool-rechten en komende jaren verschijnen door de samenwerking met Sony Pictures nog meerdere films met Spider-Man in het Marvel Cinematic Universe. Maar gaan beide Marvel-personages elkaar ook ontmoeten?

In gesprek met ComicBook.com zei Deadpool-bedenker Rob Liefeld dat hij dit maar moeilijk kan voorstellen door de op dit moment onduidelijk situatie tussen de merken en de studio's.

"Mijn onmiddellijke reactie is dat hij eigendom is van Sony," aldus Liefeld over de kans dat we zijn maffe Marvel-personage samen met Spider-Man in een film zullen zien. "Ik weet niet wat dat zou betekenen. Als je me zou vertellen dat Deadpool tien minuten in een Spider-Man-film zou zitten... Spider-Man met Deadpool zou de grootste team-up zijn."

Eerder met andere MCU-personages?
"Ik begrijp de relatie tussen Sony en Disney gewoon niet. Ze bekijken het per film toch? Ik denk altijd zo, 'wat heeft Disney?' Sony is heel anders," vervolgde Liefeld die vermoedelijk denkt dat hij Deadpool eerder met andere personages ziet in het MCU.

Als alle opnames doorgaan dan verschijnt in 2021 een derde Spider-Man solofilm met Tom Holland en naar verluidt wordt er ook gewerkt aan een nieuwe film met Ryan Reynolds' Deadpool.

Het is nog niet officieel bekend of de laatste zalen afspelen in het MCU of juist verdergaat waar de reeks is gebleven.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Novarellum

Avatar

@Bluemeister:

Ik denk dat je er slechts 99% naast zit.

Chrischzz

Avatar

99% van 0.000% is en blijft 0.000%

Vwall007ST

Avatar

Hoop dat er wel in de toekomst een film komt waarin beide personages met elkaar in aanraking komen.

556122

Avatar

@chrischzz
99% naast zitten is geen 99% van 0

NieuwsFilm