Batman-film 'The Dark Knight Returns' nog niet dood volgens Zack Snyder

Batman-film 'The Dark Knight Returns' nog niet dood volgens Zack Snyder

Batman v Superman-regisseur Zack Snyder gelooft er nog in.

Tijdens een online screening van Batman v Superman: Dawn of Justice heeft regisseur Zack Snyder heel wat details onthuld over deze film. En hij ging ook in op andere details.

Tijdens de Watch Party op Vero gaf Snyder aan dat hij denkt dat er nog steeds een live action-verfilming kan komen van The Dark Knight Returns, de DC Comics strip van Frank Miller. De reden waarom hij dit zei is dat Snyder heel wat elementen uit deze strip gebruikte voor Batman v Superman.

The Dark Knight Returns
Millers vierdelige The Dark Knight Returns uit 1986 gaat over een oudere Batman en Superman en slechteriken als Joker en Two-Face, en laat ook DC-figuren als Green Arrow en Catwoman zien. Overigens verscheen er van Miller een vervolg met de titel Batman: The Dark Knight Strikes Again in 2001 / 2002. In 2012 en 2013 verscheen een gelijknamige tweedelige animatieverfilming.

Wat zeg jij? Zit jij nog te wachten op een verfilming van The Dark Knight Returns of kunnen de makers zich beter focussen op andere verhalen, zoals The Batman (2021) dat ook gaat doen?



NieuwsFilm

meest populair