Algemeen

Batman-film 'The Dark Knight Returns' nog niet dood volgens Zack Snyder

Batman v Superman-regisseur Zack Snyder gelooft er nog in.

door Bram de Groot om 16:01 in Algemeen
Tijdens een online screening van Batman v Superman: Dawn of Justice heeft regisseur Zack Snyder heel wat details onthuld over deze film. En hij ging ook in op andere details.

Tijdens de Watch Party op Vero gaf Snyder aan dat hij denkt dat er nog steeds een live action-verfilming kan komen van The Dark Knight Returns, de DC Comics strip van Frank Miller. De reden waarom hij dit zei is dat Snyder heel wat elementen uit deze strip gebruikte voor Batman v Superman.

The Dark Knight Returns
Millers vierdelige The Dark Knight Returns uit 1986 gaat over een oudere Batman en Superman en slechteriken als Joker en Two-Face, en laat ook DC-figuren als Green Arrow en Catwoman zien. Overigens verscheen er van Miller een vervolg met de titel Batman: The Dark Knight Strikes Again in 2001 / 2002. In 2012 en 2013 verscheen een gelijknamige tweedelige animatieverfilming.

Wat zeg jij? Zit jij nog te wachten op een verfilming van The Dark Knight Returns of kunnen de makers zich beter focussen op andere verhalen, zoals The Batman (2021) dat ook gaat doen?12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rutherford

Avatar

De animatiefilms waren sterk genoeg wat mij betreft.

RoberPaulsen

Avatar

Ik word een beetje moe van Zack Snyder

milo007

Avatar

Zack Snyder hier, Zack Snyder daar, die man is overrated als hell, doe eens normaal man.

d3c3pticon0608

Avatar

De animatie films zijn steengoed,, een verfilming en van de hand van Zack Snyder zou erg goed kunnen worden (maar zal er vast en zeker nooit komen).

Master Of Films

Avatar

milo007 "Zack Snyder hier, Zack Snyder daar,"
I'll raise ya a Zack Snyder.

milo007

Avatar

@masters
Doe maar niet, geef me liever een superman v Batman Snyder cut dvd set, kan ik nog eens goe lachen, geweldige comedy is me da

Master Of Films

Avatar

+3000 milo007

Wow, eindelijk iemand die echt Batman v Superman: Yawn of Justice snapt. Maar dan ook echt snapt. Smiley face

Ik heb mij kapot gelachen om die Martha scene. Die zogenaamde quasi intellectuele scene miste alleen nog een laughing track. Alleen die uitvoering van Batfleck moet mij al pissen in het broek van het lachen. Oh Martha..goud..nee onbetaalbaar...

Ik zal mij nog gaan inhouden van onze grote vriend Jesse Eisenberg. Welke Luthor hij speelt...zoon Alexander of de echte Lex. Maakt niet uit. Zijn karakter is zo wisselbaar met die Steppenwolf. De uitvoering daar tegen. Heerlijk. Jesse dacht zeker dat hij met OCD gemixt met ADHD een complexe "gestoorde" briljante psychopaat neer kon zetten. Hij had beter met Amber Heard kunnen overleggen. Die schijnt meer ervaring te hebben.

Best of all. Zack Snyder weet ook niet wat de Knightmare-scène precies betekent. Hoezo diepe lagen in je film stoppen, terwijl je niet eens wat het allemaal precies inhoud.

Ik had zo een goede hoop van Zack Snyder na Dawn of the Dead (goeie remake) 300 & Watchmen (niet perfect, best wel goeie comicverfilmingen). De barsten zag je al in Sucker Punch & Man of Steel.

milo007

Avatar

@masters
Je review vd film is beter dan alle nonsens die ik ooit over deze flick heb gelezen. Eigenlijk is de film stiekem een satire, de Martha scène is eig een aankanting vn het ongelooflijke patriotisme vd Amerikanen die hen dan uiteindelijk verbindt. Martha is synoniem voor het moeder(land).

Mensen zoeken het altijd veel te ver bij dit soort films.

GreenHornet

Avatar

Hij heeft wel een Cut
Dat iedereen graag wilt zien

adofmirosch

Avatar

Heb idee dat The Dark knight Return de enigste comic is die snyder over Batman gelezen heeft.

007

Avatar

nee maar zit ook niet te wachten op the batman voor mij blijven de oudjes dan vooral de eerste en returns de beste.

Filmhead

Avatar

Mhhh, ik twijfel. Dan is Frank Miller himself toch beter. Snyder is meer van de sier, de slomo explosies. Wel vond ik Watchmen daarentegen waanzinnig. Gelukstreffer?

NieuwsFilm

meest populair