Algemeen

Deze Marvel-film heeft geen last van het coronavirus

De post-productie van Eternals gaat gewoon door.

door Jim Pedd om 12:44 in Algemeen
Er is één film uit Marvels Phase 4, die niet zo heel veel last lijkt te hebben van het coronavirus. De productie van bijna alle MCU-films en -series liggen stil. Maar Eternals lijkt er op dit moment weinig last van te hebben.

Het bedrijf Scanline VFX werkt aan de visuele effecten van de Marvel-film. Maar waar bij heel veel bedrijven de producties van films en series nu stil liggen, geldt dat niet voor scanline. Dat heeft al zijn medewerkers voorzien van de mogelijkheid om thuis te werken.

Allemaal thuis
Alle medewerkers van Scanline VFX zitten op dit moment thuis. "Alle 650 medewerkers van Scanline in onze studio's in Los Angeles, Vancouver, Montreal, Londen, München, Stuttgart en Seoul, werken allemaal vanuit huis," kondigde het bedrijf recent aan.

Dat kan doordat het bedrijf zelf de Eyeline Next-software heeft ontwikkeld, waarmee het bedrijf prima thuis kan werken. De software combineert digitale veiligheid met videoconferenties op een manier die het nodig heeft om te kunnen functioneren.

Voor Eternals betekent dit allemaal dat het werk aan de visuele effecten gewoon door kan gaan. De opnames van de film zijn al afgerond en men was nu druk bezig met de post-productie. Natuurlijk moeten er ook nog heropnames plaatsvinden, zoals gebruikelijk bij een Hollywood-film. Het kan echter goed dat die plaatsvinden nadat de maatregelen rond het coronavirus opgeheven zijn. Dan zou Eternals dus nergens last van hebben!

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Aeon

Avatar

Meh

NieuwsFilm